Aircoservice

Aircoservice

Aircoservice; onderhoud en reparatie

Vroeger was airco een luxe, tegenwoordig is het normaal als een auto airco of climate control heeft. Want los van de verkoeling in de zomermaanden werkt de airco ook goed tegen beslagen ruiten in de wintermaanden. Elke auto met airco heeft airco-onderhoud nodig. Eens per 4 jaar moet de airco in jouw auto worden gevuld. Mocht uw auto een lekkage of defect hebben kunnen wij dit ook voor u repareren.

Auto onderhoud airco service

Verschillen in koudemiddel (R1234YF en R134A)
Per 1 januari 2017 worden alle nieuwe auto's afgeleverd met het nieuwe koudemiddel 'R1234yf'. Dit nieuwe koudemiddel is 'groener' en zorgt voor minder CO2-emissie. Er zijn ook auto's vanaf bouwjaar 2011 waarin dit nieuwe koudemiddel is toegepast. Op dit moment wordt bij ongeveer 95% van het wagenpark het oude koudemiddel 'R134A' gebruikt. Als je twijfelt welke koudemiddel er in jouw auto zit, neem dan contact met ons op. Echter welk koudemiddel u ook heeft, wij hebben een servicestation voor beide middelen.

Neem contact op
Wij verzorgen ook:
Auto onderhoud

Auto onderhoud

Of u nu veel of weinig rijd, uw auto heeft onderhoud nodig. MZ Car Products kunt u hierbij van dienst zijn. Tevens werken wij nou samen met diverse...
Lees meer >

Occasions

Occasions

Bent u opzoek naar een betrouwbare tweedehands auto.
Bekijk ons actuele aanbod >